Verslag Open Dag Hengelose IJsclub

Verslag Open Dag Hengelose IJsclub

Author: Brigitte Huttenhuis/woensdag 17 juni 2015/Categories: Skeelerbaan

De Hengelose IJsclub (HIJC) heeft nu heel veel leen/huurskeelers en beschermingsmaterialen die ze dankzij een subsidie van de provincie Overijssel konden aanschaffen. De bedoeling van deze materialen is dat meer mensen laagdrempelig kennis kunnen maken met skeeleren. De skeelers stonden allemaal klaar voor de Open Dag.

Een aantal trainers van de Hengelose IJsclub had zich opgegeven om mee te helpen en deze werden begeleid door KNSB instructeur Marcel Dukino. Zijn insteek was heel erg gericht op het begeleiden van echt beginnende skeeleraars. Dit was niet alleen heel leerzaam voor de skeeleraars maar ook voor de trainers die vooral training geven aan wat meer gevorderde sporters.

In het clubhuis van de Hengelose IJsclub dat aan Combibaan Hengelo ligt was het prima georganiseerd. De mensen achter de bar waren druk met het verstrekken van hajes en drankjes en er werden ook heerlijke pannenkoeken gebakken.
Bij een standje van Vision Sport waren skeelermaterialen te bekijken en aan te schaffen.

Tussen de middag kwamen veel leden van de wedstrijdgroepen van de HIJC langs om foto's te maken met hun nieuwe clubkleding.

Klik hier om het fotoalbum van de Open Dag te bekijken.


 
Print

Number of views (2121)/Comments (0)

Archive