Finale Vision Sports Skeelercompetitie

Finale Vision Sports Skeelercompetitie

Author: Brigitte Huttenhuis/vrijdag 14 augustus 2015/Categories: Skeelerbaan

De Vision Sports Skeelercompetitie wordt al een aantal jaren succesvol georganiseerd door door de samenwerkende verenigingen: Hengelsose IJsclub, IJs en Skeelerclub Haaksbergen, IJsclub Losser, Wierdense IJsclub, Centrale Schaatstraining Vriezenveen en Skeelerclub Twenterand (Vriezenveen), met ondersteuning vanuit BC Twente voor de tijdwaarneming.

De wedstrijd van zaterdag 22 augustus wordt door de Hengelose IJsclub georganiseerd.

Nieuw is dat er dit jaar ook deelnemers vanuit het G-skeeleren meedoen aan de competitie. De Hengelose IJsclub heeft sinds kort een afdeling voor iedereen met een verstandelijke beperking en biedt speciale skeeler en-schaatslessen aan.

Ook pupillen en junioren die zich nog niet eerder hebben ingeschreven kunnen nog meedoen. Zij komen niet meer in aanmerking voor een plaats in het eindklassement, dat wordt bepaald aan de hand van de 3 snelste tijden en deelname aan de finalewedstrijd. Rijders die zich niet hebben ingeschreven kunnen zich tot woensdag 19 augustus nog aanmelden via hun eigen vereniging (kosten: 5 euro).

De wedstrijd begint om 10 uur (aanmelden tot 9:30 uur). Na afloop van de wedstrijd, rond 12:30 uur is de prijsuitreiking.

 
Print

Number of views (1889)/Comments (0)

Archive