Clubhuis onderhanden genomen

Clubhuis onderhanden genomen

Terwijl de meesten van ons genieten van de zomervakantie in het buitenland of thuis, wordt er hard geklust aan het clubhuis. 

Het klusteam is druk bezig met het opknappen van de buitenkant van het clubhuis. De kozijnen zijn geschilderd. Ook de platen die aan de buitenkant zitten (kant van de tennisvereniging) waren ook erg toe aan een opknapbeurt, ze zijn omgedraaid, geschuurd en voorzien van een mooi blauw kleurtje. De rode buitendeuren zijn flink onder handen genomen en zien er nu weer super netjes uit. 

dinsdag 2 augustus 2022/Author: Marike ter Maat/Number of views (249)/Comments (0)/
Categories: Algemeen
Tags: clubhuis
Van de onderhoudsploeg

Van de onderhoudsploeg

Bij hoge temperaturen was ons onderhoudsteam bezig met het wedstrijdklaar maken van de Combibaan. Er was ook even tijd om met het natuurijs bezig te zijn. Onze ijsmeesters hebben van de KNSB een officieel hesje gekregen. Niet alle ijsmeesters waren aanwezig maar Edie Bruns en Jan Lammerink konden wel even tijd vrij maken voor een foto. 

vrijdag 1 juli 2022/Author: Marike ter Maat/Number of views (233)/Comments (0)/
Categories: Algemeen
Tags:
In Memoriam Ben Rouweler

In Memoriam Ben Rouweler

Vorige week vrijdag bereikte ons het verdrietige bericht dat Ben Rouweler overleden is. 

dinsdag 22 maart 2022/Author: Marike ter Maat/Number of views (405)/Comments (0)/
Categories: Algemeen
Tags:
Onderhoudsploeg Combibaan

Onderhoudsploeg Combibaan

Vind u ook dat de Combibaan er altijd netjes bij ligt? Daar mogen de heren van de Onderhoudsploeg voor bedankt worden!

Allerlei klussen worden er door de onderhoudsploeg uitgevoerd, van grasmaaien tot het schilderen van het clubgebouw. Zonder hen zou het er niet zo netjes uit zien. Uiteraard is de Hengelose IJsclub hier heel erg blij mee, en dat is te zien aan het gezicht van Bob Groenewoud (voorzitter HIJC) of is dat misschien omdat hij op de mini-tractor mag zitten?

V.L.N.R. Hans Vollenbroek, Bob Kendle, Ben Rouweler, Bob Groenewoud (op de grasmaaier/tractor), Jos Schabbink, Gerard Ruiter, Jan Lammerink en Edie Bruns. Voor de grasmaaier/tractor Jan Woelders

maandag 4 oktober 2021/Author: Marike ter Maat/Number of views (808)/Comments (0)/
Categories: Algemeen
Tags:

Vervolg onderhoud asfalt Combibaan Hengelo

Dinsdag 8 juni heeft de firma Heijmans Infra een klein deel van de openliggende lasnaden op het binnenterrein van de combibaan gedicht. Dit is als een proefstukje opgezet om te ervaren hoe de bevindingen zijn tijdens de skeelertrainingen. Deze zijn in het algemeen positief.

In navolging hiervan is opdracht gegeven alle openliggende lasnaden te vullen met een bitumineuze voegvulmassa. Door onze onderhoudsploeg zijn de nodige voorbereidingen getroffen zoals het verwijderen van onkruid en het schoonmaken van de lasnaden. De werkzaamheden door Heijmans Infra zijn op dinsdag 17 en woensdag 18 augustus uitgevoerd. Totaal betreft het ca. 300 m1 lasnaad.

 
Voor het vullen​​​​​​                                                  Voor het vullen                                                 
  

Na het vullen                                                   Na het vullen
donderdag 19 augustus 2021/Author: Marike ter Maat/Number of views (800)/Comments (0)/
Categories: Algemeen
Tags:
RSS
1345678910Last