Schaatsteam LottoNL-Jumbo

Schaatsteam LottoNL-Jumbo

Author: Gerard Ruiter/zondag 15 mei 2016/Categories: Skeelerbaan

Donderdag 12 mei zijn we door het schaatsteam LottoNL-Jumbo benaderd met de vraag of het mogelijk was op zaterdag 14 mei een skeelertraining te houden op Combibaan Hengelo. Tevens werd verzocht hier (nog) geen ruchtbaarheid aan te geven. Als de locatie bekend is leert de ervaring dat de training niet in alle rust kan worden uitgevoerd. Dit door belangstellenden van buitenaf, die vragen om handtekeningen of selfies met hun favorieten. Dit verzoek hebben we gerespecteerd. Dus geen aankondiging op social media of een persbericht in de krant.

Het team verbleef voor 2 dagen in Twente (hotel de Bloemenbeek in de Lutte). Vrijdag werd er gefietst, daarnaast was er een bijeenkomst met de organisatie van Stichting Kans voor een Kind.

Op zaterdag stond er dus een skeelertraining op het programma. Onder leiding van Jac Orie en assistent trainers werden in alle rust de verschillende onderdelen van de skeelertraining uitgevoerd. Het team, met nieuwkomers Lotte van Beek en Alexis Contin, had er duidelijk zin in en waren enthousiast over de baan. We hebben ze uiteraard uitgenodigd voor een volgende keer, ze zijn van harte welkom.

Print

Number of views (2125)/Comments (0)

Archive