Open Dag Combibaan Hengelo 29 mei

Open Dag Combibaan Hengelo 29 mei

Author: Combibaan Hengelo/maandag 23 mei 2016/Categories: Skeelerbaan

De Open Dag is 29 mei van 11:00u tot 15:00u. 

Iedereen is welkom om gratis mee te doen of te genieten van een hapje en een drankje. Heb je zelf geen skates of skeelers? Geen probleem. Je kunt een paar skeelers en bescherming lenen. 

Doe tijdens de Open Dag bijvoorbeeld mee aan een mooie skeeler-of wielertocht voor zowel kinderen als volwassenen, georganiseerd door de Hengelose IJsclub. Volg een skatehockeyclinic gegeven door HGV of doe mee met de rem clinic van de verkeersregelaar Nightskate Twente.

Genoeg te doen dus. Tussen alle clinics door kan er vrij worden geskeelerd. Ook zullen de HIJC wedstrijdrijders zichzelf presenteren.


Programma:
11:00 uur Opening
11:30 uur Start 1e skate- en wielertochten
13:00 uur Start 2e skate- en wielertochten
13:30 uur Clinic skatehockey door HGV
14:30 uur Hengelo’s Kampioenschap Achteruit Skaten
15:00 uur Borrel voor alle HIJC leden en vrijwilligers.

Tussendoor vrij skeeleren
Meer info bij de Hengelose IJsclub
 

Skeeleren bij de Hengelose IJsclub
Meer en meer zet de Hengelose IJsclub zich in om ook het skeeleren een volwaardig onderdeel van de vereniging te laten zijn. Zo zijn er speciale trainingen voor recreanten, pupillen en G-sporters. Veel schaatsers skeeleren om de schaatstechniek te onderhouden en op die manier snel weer in vorm te zijn op het ijs, maar skeeleren is meer! Je doet het vanuit huis, komt op mooie plekken in de omgeving en het is zeer geschikt om in groepsverband te doen. Daarnaast organiseert HIJC nieuwe skeeleractiviteiten, zoals clinics voor basisscholen, ouder-kind skeeleren en een cursus veilig skeeleren voor de jeugd.

Voor iedereen die het leuk vindt om te skeeleren is Combibaan Hengelo iedere woensdagavond (m.u.v. de zomervakantie) van 19:30u tot 20:30u open en kun je gratis skeeleren. Skeelers en bescherming kunnen worden gehuurd.

Hengelose IJsclub
De Hengelose IJsclub is een schaatsvereniging met ruim 500 actieve sporters, die naast het schaatsen in de wintermaanden ook actief bezig zijn met wielrennen, skeeleren en hardlopen. Pupillen, junioren, senioren en masters schaatsen zowel recreatief als in wedstrijdverband (lange baan en marathon) op de IJsbaan Twente in Enschede en tijdens vorstperiodes op Combibaan Hengelo.

Dankzij het werk van een groot aantal vrijwilligers, bestuursleden, commissieleden, juryleden en een 40-tal onbetaalde trainers is het mogelijk om alle leden veel plezier aan de zo mooie schaats- en skeelersport te laten beleven.
De grote kracht van de Hengelose schaats- en skeelerclub is dat iedereen alle sporten op zijn eigen niveau kan sporten in bij elkaar passende groepen, zowel qua leeftijd als niveau. Vanaf 6 jaar is iedereen van harte welkom bij onze club.
Informatie over contributie, lidmaatschap e.d. treft u op deze website aan: www.hijc.nl


 
Print

Number of views (3336)/Comments (0)

Archive